M-am trezit destul de devreme, chiar dacă e sâmbătă. Se simte bine să te trezești natural, cu lumina soarelui. Este 15 mai, începe perioada de relaxare a măsurărilor. Jos cu pandemia!

Începând cu acest weekend, nu mai e nevoie să purtăm mască pe stradă. Am dat o fugă până la Mega doar să mă bucur de asta.

Astăzi fac un tur Questo prin capitală alături de o prietenă. Mâine mergem la un mini-eveniment. Sigur va fi plin oraşul zilele astea. E cald şi bine, simt “revenirea la normal” în cât mai multe lucruri.

După mai mult de un an de limitări în socializare, să văd mai mulți oameni, zile la rândul, mă entuziasmează. Deşi, ca introvertită socială, mă şi oboseşte gândul. Uneori pare mai uşor să aflu ce mai face cineva din 2 poze pe insta şi câteva mesaje pe messenger. În acelaşi timp, energiile trec de la unii la alții. Atmosfera, entuziasmul, curiozitatea, îmbrățişările şi ciocnitul paharelor, toate astea sunt convinsă că ne vor da o stare de bine de lungă durată.

Recunosc că mă simțeam bine când ora de intrat în case îmi oferea pretextul să ajung acasă devreme, să mă bag în pat şi a doua zi să mă trezesc natural, fără dureri de cap.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.