Dragilor, nu am idee unde pot ascunde atât de multă maculatură. Vă jur că săptămânal mă întreb unde le țin ascunse și cum se face că tot reușesc să arunc un teanc mare. Ce-i drept, depinde și de feelingul de moment: cât simți că anumite notițe îți aduc aminte de momente bune și cât realizezi că-ți sunt inutile.

Din lecturile mele private și testele făcute în casă, recomand pașii următori:

  • Verifică garanțiile: de astea e cel mai ușor să scapi. E bine că ai garanție la frigider, dar dacă e expirată, nu ai ce face cu ea; aruncă-le pe toate cele expirate!
  • Materiale promoționale: pare retro și hip să ai un calendar de buzunar cu o poză faină, dar spune pe bune de câte ori l-ai folosit. La coș cu toate carnețelele, agenduțele și toate celelalte prostii!
  • Amintirile din călătorii: bilete de avion, tichete de intrare la muzeu, toate ne amintesc de lucruri faine, însă de câte ori ai deschis cutia cu amintiri să te uiți printre ele în ultimul an? Uite, eu am descoperit pe pinterest o metodă de a salva părțile importante și de a le vedea în fiecare zi, vezi GIF de mai jos
  • Diverse notițe, mesaje și scrisori de dragoste: fă-le o fotografie și salvează-le într-un folder care se numește ”Motivațional”
  • Întreabă-te (ca în cazul articolului anterior legat de digital) câte dintre informațiile acelea nu mai sunt de găsit și pe interneți.

Acestea fiind spuse, de Sărbători voi merge acasă și-mi voi lua inima în dinți să scap de toate caietele și cursurile din școală 🙂

Spor la treabă ^_^

sursă foto header

Share Button

3 Comments

Grig · January 10, 2017 at 11:51 pm

Bune sfaturi! Sincer, îmi este teamă să le pun în practică. Ultima dată când am făcut “ordine” în “maculatură” am pierdut întreaga zi (si era o frumoasă zi de vară).

    Gabriela · January 12, 2017 at 10:01 am

    Ha, incepe seara sa faci asta atunci 😀

Denisa m · October 9, 2017 at 8:21 pm

Poti arata mai in detaliu cum ai facut tabloul? E prea repede aici

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.