Serile trecute frunzăream la metrou DoR#11 după ce mi-l înapoiase o prietenă. Credeam că știu toate articolele de acolo, însă sărisem peste unul, destul de important de altfel. Probabil că primăvara trecută numele politice nu-mi atrăgeau prea mult atenția.

Este vorba despre “Lecțiile Adrianei”, în care Adrian Lungu scrie despre Adriana Săftoiu. Am reușit să devorez articolul până să ajung la capătul lumii și cum am ajuns acasă, am căutat pe google mai multe detalii despre ea.

Adriana Săftoiu a termin română-spaniolă, la Litere pe vremea aceea. A lucrat în presă. A intrat în politică și a susținut demersuri pentru îmbunătățirea nivelului educațional din țara asta.

Îmi pare rău că nu am știut mai devreme, aș fi invitat-o la Conferință. Mi-aș dori să vorbesc o dată cu dumneaei, live. Cred că este un model de urmat: este sinceră și este loială principiilor sale.

Urmăriți filmulețul, să vă convingeți:

îmi doresc să descopăr cât mai multe modele feminine din țara noastră, de aceea am început seria “Modele Feminine în Ro”.

Share Button

1 Comment

personal blog & photo gallery | Modele feminine în Ro #2 · January 19, 2014 at 11:33 pm

[…] urmă cu vreo 2 săptămâni am început să scriu despre modelele feminine din țara noastră. Astăzi vreau să scriu despre Camelia […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.