Sunt o procrastinatoare notorie și știu asta. Partea tristă este că, în loc să mă mobilizez și să-mi fac ordine în cap, mă mobilizez până la frigider, că parcă aș mai mânca ceva. Până acum foloseam scrisul aici pentru a-mi ordona gândurile, însă am tergiversat și cu asta la nesfârșit.

Voiam să povestesc despre plimbarea mea de sâmbătă la prânz, după 4 ore de teorie despre limba engleză.

gabrieladeleanu.ro

Cum mă plimbam eu pe Magheru, am trecut pe lângă o vitrină ce mi-a furat ochii. Și apoi am intrat în Leonidas, un magazin minunat, cu bomboane de ciocolată. Am încercat o bomboană cu caramel și unt sărat și avea un gust fabulos! Cred că-mi voi încerca norocul la concursul pe care îl au pe facebook – desenez un iepuraș, adun like-uri pe facebook și câștig 100 lei să-mi cumpăr ciocolată. Cum sună asta?

gabrieladeleanu.ro

Mai departe, tot pe Magheru, am dat peste o vitrină plină de obiecte colorate – căni, ceainice și altele de genul. În magazin, zeci de soiuri de ceai și cafea, care de care mai aromate. Mi-am luat unul cu fructe, văratic și dulce-acrișor.

gabrieladeleanu.ro

Apoi am intrat în zona Piața Amzei, unde o altă vitrină mi-a furat ochii. Am dat peste un magazin pliiin de lucruri ca-n pozele de pe tumblr. Pernuțe, umerașe înflorate, flori, tot felul de obiecte decorative super-simpa, la niște prețuri rezonabile. Am un feeling că foarte multe cadouri le voi lua de acolo în perioada următoare.

***

Duminică seara mi s-a întâmplat ceva ciudat și interesant. Am mers să beau o ciocolată caldă la Clock’s Pub și am găsit în meniu și aromate. Am ales cu mentă, și nu mi-a plăcut. Nu-mi place ciocolata After Eight, nu știu ce a fost în capul meu. La sfârșit, când chelnerul a văzut că nu mi-a plăcut, a scăzut-o de pe nota de plată. Asta se mai întâmplă și în alte locuri?

***

Săptămâna asta am o groază de proiecte, teme și parțiale de rezolat, iar vremea de afară nu mă motivează foarte mult. Așa că mă tot entuziasmez că în weekend voi ieși la o altă plimbare unde voi descoperi alte locuri faine.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.