Pe Netflix este o nouă serie de tip competiție sportivă: Physical:100 sau Fizic:100. Acțiunea se întâmplă în Coreea, iar participanți sunt sportivi de top pe categoria lor: de la MMA la fitness sau dansat. Îmi place că așa am descoperit diverse sporturi, precum ssireum. Dar printre participanți sunt și mulți crossfitteri și cred că asta va aduce multă atenția asupra sportului la nivel global.

Așa că sunt curioasă să văd în următoarele luni dacă crește numărul de amatori pe acest sport, dacă oamenii din jurul meu vor fi mai curioși pe acest subiect. Netflix are acest efect, iar în acest caz nu ar fi rău deloc.

În București, sunt câteva săli de crossfit, eu merg la ROA când sunt prin zonă. Sportul acesta e o versiune de fitness unde lucrezi mai mult cu greutatea corpului și ai varietate de antrenamente să lucrezi toți mușchii. Vă las aici un podcast cu antrenorii de la ROA dacă sunteți curioși.

Revenind la serial, îmi place și pentru cum sunt concurenții. Când ești sportiv de performanță, respecți munca celuilalt, ești politicos și îl susții. Chiar dacă competiția aia are un singur câștigător final. Cred că este o atitudine foarte serioasă și mi-ar plăcea să o văd mai des.

Faptul că e producție coreeană, că au stilul lor de a repeta anumite secvențe, nu mi se pare atât de deranjant, așa că trecem peste.

Vizionare plăcută dacă te uiți și să-mi spui ce sport practici 🏄‍♀️

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.