Cum sunt fată de la țară și am avut fântână în curte, acasă am băut mereu apă de la robinet fără probleme. Astfel, mult timp nu înțelegeam ideea de a cumpără apă minerală plată. Ok, poate e mai curată decât alte ape, dar sunt copil crescut la țară, imunitatea mea e mai rezistentă.

M-am mutat la București și am început să apreciez apa îmbuteliată. Vreo 4 ani de zile am tot cumpărat apă la 5l din toate magazinele în apropierea cărora locuiam. Sigur, mi-era greu să arunc pur și simplu sticlele alea la gunoi, așa că am început să le mai trimit acasă la tata, să pună vin în ele (așa-i în Moldova).

Până când n-am mai făcut nici asta și a început să mă enerveze sticlele alea adunate, ținerea de minte să nu uit să iau apă, înjurăturile din miez de noapte când descopeream că nu mai am apă plată. Deloc surprinsă am descoperit că problema asta o aveau și alți colegi la birou atunci când i-am surprins vorbind despre cănile de filtrare a apei. A fost aproape ca-n reclama de la Perwoll, că abia își comandase cineva o cană și a scos-o de sub birou :)))) Nu mi-a luat mult să-mi comand și eu una.

Acum se fac 3 săptămâni de când folosecc cana de filtrare a apei de la Brita și sunt mult mai fericită! :))

OK, lăsând teleshoppingul la o parte, sigur că poți trăi fără cana asta. Îți poți instala un sistem de filtrare la robinet și nici nu mai ai stresul reumplerii cănii. Mama nu a avut această minunată cană și e fericită și fără ea. Dar dacă tot ne face viața mai ușoară, de ce să n-o folosim?!

brita-gd

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.