Serialele mă prind mai ușor decât filmele, așa că astăzi le adaug și pe ele: 13 Reasons Why, Prison Break și Orange Is The New Black.

How to be a Latin Lover – amuzanta poveste a unui tip care atunci când va fi mare vrea să fie întreținut. Numai că bătrâna bogată care-l întreținea găsește un alt tinerel și loverul nostru trebuie să facă ceva alteva  cu viața lui. interesant pentru că întoarce clișeul cu objectifying women, altfel slăbuț în executare.
👍👍

A Dog’s Purpose – de la Lasse Hallström, cel care ne-a oferit și Hachiko, deci clar ne așteptăm la un film emoționant. Povestea întărește legendara „câinele este cel mai bun prieten al omului”. Este emoționant și te face să vrei un câine, dacă nu ai deja.
👍👍👍👍👍

Snatched – ugh. nu știu dacă ar trebui să îl trec aici, am rezistat numai vreo 20 de minute la el. Nu mai pot cu Amy Schumer și cu glumele ei gen sunt femeie și pot face aceleași glume despre sex și râgâituri ca bărbații. Big no-no de la mine.
👎

13 reasons why – nu ai cum să nu faci legătura cu nicio amintire din liceu/generală. e despre răutățile adolescentine și cum o tipă se sinucide pentru că nu mai rezistă. în plus, lasă în urmă 13 casete în care dă vina pe alții pentru decizia ei. am rezistat doar pentru sfârșit, deși e dramatic și tras de păr în multe locuri. dar așa sunt adolescenții, dramatici. bun de văzut mai ales dacă ai copii.
👍👍

Prison Break, sezonul 5 – Michael Scofield revine și afli povestea ”morții” lui. încearcă să scape de situația în care se află prin tehnicile lui inteligente și tatuate. Sarah e la de dramatică, puteți da skip la scenele cu ea.
👍👍👍

Orange is the new black sezonul 5 – woa, cum e sezonul ăsta! fiecare episod ia o alta întorsătură, lucrurile se complică, vezi reflectate preconcepțiile din afară și în închisoare. bun sezon, chiar neașteptat.
👍👍👍👍

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.