Aș minți să zic că în pauza de blog am profitat de timp să văd mai multe filme. Ba chiar am încercat să evadez cât mai mult din casă, să-mi văd prietenii, să fug de tehnologie. Cu toate acestea, s-au adunat câteva:

Perfetti sconosciuti (2016)

A intrat instant în lista filmelor preferate! Film italienesc, personaje autentice, povești care le încurcă viețile. Totul pleacă de la decizia ca în timpul cinei, un gup de prieteni să citească cu voce tare orice mesaj primesc. Tu le-ai spune absolut totul prietenilor tăi?
👍👍👍👍👍

The Circle (2017)

Mi-a plăcut pentru că nu ironizează cultura asta corporatisto-social-media-lover a generațiilor noastre, ci integrează toate clișeele de la job (”it s so exciting to have you here!” ”it must be so exciting to do that”) într-un poveste cât se poate de plauzibilă și realizabilă într-un viitor nu foarte îndepărtat. Makes you think twice before you hit Publish.
👍👍👍👍

El Cuerpo (2012)

Mi-am deschis mintea la tipul ăsta de film mystery/thriller și sunt impresionată de cum sunt construite poveștile, de cum sunt desconspirate faptele și mai ales de final. Bun de tot!
👍👍👍👍👍

We Are Your Friends (2015) 

Probabil singurul film în care îmi place Zac Efron. Mișto povestea, finalul e cu piele de găină – deși filmul este despre un DJ totuși.
👍👍👍

Going in Style (2017)

Un film la fel de trist ca personajele principale care îl joacă. E amuzănțel – tras de păr. M-a durut să-l văd pe Morgan Freeman așa. Hai că merge ca să vezi și o altă versiune a bătrânilor, nu doar răutățile de pe străzile noastre haha.
👍

Baywatch (2017) 

Eram prea mică să-mi fi făcut o părere atunci când am văzut prima varianta a Baywatch, însă acum sunt destul de mare să-mi dau seama că Baywatch 2017 este o porcărioară completă. Dislike pentru personajele slabe, replici previzibile, acțiune deloc surprinzătoare, prezența lui Hasselhoff și a Pamelei Anderson (mai ales a ei, nici măcar nu a avut replică!). Like pentru Dwayne Johnson și soundtrack.
👍👎

& seriale

Girlboss

M-a enervat atât de tare personajul Sophiei! OMG! Mi-a dat de înțeles că pentru a fi o #girlboss, trebuie să fii încăpățânată, să profiți de ajutorul celorlalți, să fii egoist – o versiune care nu mă atrage. Mai bine citiți cartea. La serial a colaborat și Sophia Amoruso herself, așa că nu sunt scuze. Altfel, serialul este foarte mișto făcut, nu devine plictisitor.
👎👍

Ozark

Serial nou apărut de la tata-Netflix. Bună povestea, iar Jason Bateman (actor principal + regizor) și Laura Linney (care aduce puțin a Meryl Streep) au creat niște personaje intrigante. Vrei să afli ce se întâmplă cu familia lor, prinsă între mafioții mexicani și descurcăreții sudiști.
👍👍👍👍

Orphan Black (sezonul 5)

Doamne, cum poate juca Tatiana Maslany! Mă uitam la scena cu Helena când naște ajutată de Sarah, și vedeam cum fiecare personaj are alte trăiri și actrița asta incredibilă își juca fiecare rol atât de complet!
👍👍👍👍👍

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.