Filme din categorii diverse, pe care le văd în funcție de stare. Nu pot fi comparate între ele, așa că numărul de likeuri nu determină o clasificare.

Handmaiden – ciudat așa cum doar un film asiatic știe să fie. Cu cadre vii. Senzual până la erotic, grotesc. Mi-a deschis apetitul (ha!) pentru domnul Chan-wook Park.
👍👍👍

Arrival – din categoria filmelor de prim contact cu extratereștii, ăsta e singurul care m-a captivat să mă îl urmăresc până la capăt și să simt acțiunea. Personajul feminin principal este o traducătoare, poate asta m-a atras mai mult.
👍👍👍👍

Două lozuri – fix la ce mă așteptam, un scenariu inspirat de domnul Caragiale, care știa cum să încadreze tipologiile umane românești, exact așa apar vecinii, unchii și cunoscuții noștri în filmul ăsta. E amuzant pentru că e adevărat.
👍👍

Bridge Jones’ Baby – am adormit la el. Nu-mi mai place de Renée Zellweger. Mi s-a părut simpatic doar primul, când eram mică și era diferit pentru mine. Dar acum chiar zic pas.
👎

Diva și Happy Channel de Sărbători – multe, dar multe filme cu sirop, cu #magiacraciunului, cu fapte bune și happy end. Perfecte pentru lenevit de zile libere (sau de răceală, for that matter!), cele două canale tv adună cele mai drăguțe filme.
👍👍

sursă foto

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.