Filme din categorii diverse, pe care le văd în funcție de stare. Nu pot fi comparate între ele, așa că numărul de likeuri nu determină o clasificare.

The Founder – nu mi-a plăcut povestea, nu mi-a plăcut personajul principal. Poate că aveam așteptări mai mari, dar fiind că era vorba despre povestea McDonald’s. next!
👎

Toni Erdmann – cool subiectul, mișto să vezi din ”afară” mediul corporatist românesc. Însă prea multă tristețe, dar nici nu-s împătimită după filmele nemțești. next!
👍👎

La La Land – actorii sunt mișto și muzica e catchy. altceva? Nu am rezistat mai mult de 34 de minute.
👎

Me before you – hai că mai vorbim. a fost simpatic, cu un final chiar ne-hollywoodian. merită și cartea citită + continuarea After you
👍👍

Deepwater Horizon – cât de tare poate fi filmul ăsta, incredibil! mă suprinde că British Petroleum a fost de acord cu el. Vezi atât daunele umane cauzate de exploatările de petrol, cât și pe cele materiale și naturale.
👍👍👍

Elle – vai, cât de bine poate juca Isabelle Huppert! Ar putea fi varianta franceză a lui Meryl Streep. Scenele, acțiunea, personajele și modul în care se leagă toate construiesc un film în care așteptările sunt inutile. Doar uită-te și așteaptă să se întâmple.
👍👍👍👍

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.