Filme și seriale de weekend, din cinema, de pe Netflix sau HBO. Nu pot fi comparate între ele, așa că numărul de likeuri nu înseamnă un top, ci cât de mult mi-au plăcut sau nu.

Filme

Walk. Ride. Rodeo.

Un film inspirat dintr-o poveste reală: Amberley Snyder crește la fermă alături de familia ei și iubește călăritul și rodeo. La 19 ani are un accident de mașină și este paralizată de la brâu în jos, ceea ce o face să adapteze pasiunea sa la noua condiție fizică.

👍👍👍

Identity Thief

O tipă fură identitatea altor persoane, le cheltuiește banii și le face probleme. Totul e pufos și roz până când face asta unui tip (cu nume feminim), care se apucă să rezolve lucrurile (nu asta fac toți bărbații? 🙂 ). Este din categoria goofy comedy, adică e puțin cringe, iar eu nu l-am văzut până la capăt.

👎

Burlesque

Da, filmul din 2010 cu Christina Aguilera. L-am revăzut după mulți ani, și m-am gândit că ar fi util să știți că e disponibil acum și pe Netflix. Aguilera joacă personajul principal, dar eu aș lăuda jocul actoricesc al lui Cher. Povestea e simpatică, muzica este bună, totul se termină cu bine.

👍👍👍

The Highwaymen

Povestea lui Bonnie & Clyde (de care eu știam doar de la Beyonce), din perspectiva rangerilor texani (jucați de Kevin Costner și Woody Harrelson), în regia lui John Lee Hancock. Este super șmecher filmat, cu acțiune, ceva fresh din trecut care să ne mai scoată din rigiditatea corectitudinilor de peste tot.

👍👍👍👍👍

Seriale

Grace & Frankie

Acesta este un serial căruia i-aș dedica articole întregi. Episoadele astea m-au făcut să-mi dau seama că am mintea unei bătrâne de 70 de ani. Aparent doar atunci îți permiți să spui exact ce gândești și să faci ceea ce crezi, nu doar să mulțumești restul lumii. Ai 5 sezoane să vezi cum se descurcă două femei total diferite atunci când soții lor le anunță că sunt îndrăgostiți (da, între ei). Enjoy them!

👍👍👍👍👍

Kim’s convenience

Un serial ușor cu episoade de 20 minute despre o familie de imigranți din Coreea, care locuiește acum în Canada. Pe lângă hazul situațiilor de familie, sunt și multe chestiuni culturale care s-ar putea să-ți placă.

👍👍👍

👍👎

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.