Zilele astea am dat o fugă până la Brăila. Îmi era așa, nu știu cum, că prin partea se auzea mereu că acolo îs nu știu câte clanuri, care se bat cu săbii, cuțite ș.a.

Pe tren am mers cu alte 3 persoane din zona mea. M-am simțit ciudat de bine, că erau oameni de-ai locului. Oarecum, din Galați – Brăila. Dar vorbeam de lucruri atât de familiare! Lumea e mică, am mai spus.

Am mers la Brăila pentru hotelul Cameliei Potec, că auzisem de el și m-a intrigat tare ideea de hotel pe barcă. Se pare că pe localnici nu, că taximetristul a sunat pe altul să-i zică unde e.

Personalul este foarte amabil și drăguț. Cineva te ducea până la recepție, altcineva până la cameră. Cameră nu foarte mare bineînțeles, dar foarte primitoare. Cu tv, telefon, frigider, aer condiționat (care acum funcționa pe căldură).

În Brăila am mai fost la Crama Veche,un restaurant din centrul vechi. Mi-a plăcut pizza și ceaiul de la ei, dar cel mai mult mi-a plăcut afișul cu I love my champ Bute. În plus, au o politică faină de primești cupoane de reducere în funcție de cât consumi.

Orașul e frumos, dar nu prea. Centrul vechi poate fi exploatat tare, dar e cam mizerabil, nu au nici coșuri de gunoi. E și cam pustiu. Poate nu am fost unde trebuia.


VIDEO! Camelia Potec a lansat primul hotel plutitor din Romania! Elena Udrea: Daca vor, turistii pot sa se arunce direct in Dunare :)) pe www.sport.ro

Am primit reacții pe twitter – Camelia Potec a făcut propagandă portocalie, că Elena Udrea a fost la deschidere și c-o fi și o păți. Așa este. Dar nu trebuie să privim totul din perspectiva aceasta. Toți fură, dar puțini fac ceva.Nu e mare lucru un hotel de 10 camere pe apă, dar e ceva pentru Brăila.

Mai multe fotografii pe pagina de facebook.

Share Button

2 Comments

Andrei · November 8, 2011 at 12:33 am

daca tot vrei sa o faci pe olteanca si sa folosesti perfectul simplu macar foloseste-l doar atunci cand trebuie 😛

    Gabriela · November 8, 2011 at 4:24 pm

    Acum că mi-ai spus mi-am dat și eu seama ce oltenesc sună postarea. am trecut tot la perfect compus :))

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.