De ce nu au pus festivalierii poze cu artiștii la Electric Castle? Pentru că nu aveau cu cine să se laude.

Am încercat să nu fiu hateriță, vă jur. Am plătit 2 abonamente in blind în early bird, fără să știu niciun line-up și am sperat la o super experiență de festival. Am mai luat pe cineva cu mine cu promisiunea că o să se distreze la acest minunat festival de muzică. Am crezut până în ultima clipă că va fi ceva mișto.

În schimb, au fost activări de brand cu postat pe instagram și likeuri. Data viitoare să puneți la bătaie hamace și fotolii gonflabile, orice loc de stat jos va fi apreciat.

Au fost experiențe drăguțe, contracost (de exemplu, o tură în roata de la Lidl te costa 15 lei). Am dat 20 lei și o sprânceană ridicată pentru numărul de circ – foarte mișto oamenii de la Circul Metropolitan din București, show amuzant și spectaculos de o oră, mai merg să-i văd.

Au fost mai multe scene și scenuțe: simpatic vibe-ul de la Beach party, foarte cool la Silent Dance. M-am entuziasmat pentru Mura Masa și m-a luat somnul la a patra piesă – mult prea chill pentru 12 noaptea main stage la festival. L-am descoperit pe Bakermat și am dansat încontinuu. Astea nu sunt nume cu care te poți lăuda la publicul larg. Că nu poți să zici că ai plătit să vezi Subcarpați sâmbătă seara la main stage la așa festival popular, că-ți comentează vecinul de la țară că i-a văzut și el când au fost la zilele comunei.

Dar măcar nu a plouat. Și am revăzut oameni faini. Și a fost o atmosferă drăguță, unde m-am simțit bine.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.