Vezi că la 10 GMT, 12 ora noastră se pun în vânzare biletele la noi, să-ți pui alarmă să intri să le iei, îi spuneam Andreei înainte să plec în Georgia. Se anunțase concertul lui Ed Sheeran la București pe 3 iulie și, oricât de mult îmi plăcea muzica lui, nu puteam da 10euro pe mega de net să le cumpăr. Au fost sold-out în câteva ore.

Fast-forward 9 luni și 1 săptămână mai târziu: ziua concertului! Am luat cu mine pelerină de ploaie și sneakerși comozi, să pot dansa în orice condiții.

Încă mi se face pielea de găină ascultând înregistrările. Uite aici un preview. Mi s-a părut magic ce a făcut un om cu chitara lui acustică pe scenă. Lumea a țipat foarte mult, și nu erau doar femei înnebunite după el 😜 Concertul începe cu cadre cu el pe drum spre scene și apoi începe direct piesa Castle on the Hill. Vă las mai jos o înregistrare de la un concert din tur, pentru cei ce vor să-și amintească seara trecută sau să vadă ce au pierdut.

Am stat în zona generală, pe gazon. Muzica s-a auzit super bine (mai ales pentru Arena Națională). Clipurile de pe ecranele din spatele lui și laterale erau speciale pentru fiecare piesă, și au oferit o experiență multimedia specială. Ed Sheeran a interacționat destul de mult cu publicul, ne-a lăsat să țipăm, ne-a pus să facem liniște, să aprindem lanternele telefoanelor, iar noi am făcut absolut tot ce a vrut el. La final, la bis, a venit îmbrăcat cu tricoul echipei naționale de fotbal și ne-a mai dat un boost de energie. Chiar a fost minunat! 🤩💖

View this post on Instagram

Bucharest ! 📸 @zakarywalters #dividetour

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Zara Larsson & James Bay în deschidere

Deși nu am fost cea mai entuziasmată când am auzit de cei 2 și nu mi-am bătut capul să le verific muzica, mi-a plăcut de ei. Amândoi păreau uimiți că mulțimea i-a primit bine și am fredonat piesele pe care le știam de pe radio. Zara a avut multă energie, poate mi-aș fi dorit să cânte după James.

Organizarea concertului de la Arena Națională

Pe scurt, eu am fost mulțumită de cum s-au mișcat lucrurile la concert. Înainte cu câteva zile am primit mail cu detalii despre reguli, pe unde se face intrarea (Pierre de Coubertin) sau cu ce nu avem nevoie. Am intrat rapid, mi-am luat rapid o bere, am plecat rapid, am început să mă bucur de traficul bucureștean în momentul în care am ieșit pe poartă.

Un concert nu este locul pentru cină, deci evit să mănânc acolo, nu pot să mă plâng de hotdogi. O bere mă ajută să mă destind, nu am nevoie de mai multe și apoi de toalete, nu pot să mă plâng. Am venit cu pelerină de ploaie pentru că a fost anunțată vreme proastă, nu pot să mă plâng că nu m-au lăsat cu umbrelă. Oamenii trebuie să învețe cum să se poarte la un concert. Și să nu mai facă poze verticale, în care 2/3 sunt cefele sau telefoanele oamenilor din fața lor.

Eu una m-am distrat super mult la concert, la toți cei 3 artiști, și mă bucur că am putut să ajung. Am simțit că ducem lipsă de concerte mari cu artiști actuali în București, era o energie în public care abia aștepta să fie eliberată. Sper ca Ed să revină curând la noi.

Photo source

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.