New year, new me. Gata, de anul ăsta o să mă schimb. Mă las de țigări alcool și zahăr, fac sport de 15 ori pe săptămână și învăț mandarină, neerlandeză și swahili. Deja am planul făcut pe următoarele 18 luni. Exagerez, sper că nu mai e nimeni pe lumea asta care să aibă asemenea planuri pentru noul an.

Dar o chestie mică acolo tot ne dorim, ceva să ne bucure suflețelul.

Cătinel, ne-apucăm de ceva. Mergem la sala de sport dimineață. Nu mai mâncăm dulciuri. Luăm o pauză de la social media. Ne ține o perioadă. Până când intervin prietenii sau rudele.

Hai mă cum adică pleci la 10 că ai sală mâine la 7. Dai și tu skip o zi.

Cum mamă să nu mănânci din prăjitura asta, i-am pus doar 2 linguri de zahăr.

Nu ai văzut meme-ul ăla viral de pe facebook ai trăit sub o piatră?

Sigur că sunt oameni care au puterea să zică ia mai lasă-mă în pace. Eu una nu sunt printre ei. Am nevoie mai mare de acceptarea tribului decât să fac ceva bun pentru mine. Mai ales că se vede pe termen lung.

Așa că zic azi pas la noul meu obicei bun. Mâine zic că ce-i o zi, ce mi-s două.

Și uite așa s-a mai dus un plan și renunț la toate.

Ce vă recomand (și ce-o să încerc eu să fac)

  1. Să-mi sprijin prietenii în alegerilor lor. Chiar dacă contravin cu alegerile mele poate. Să-i ajut spre viața pe care vor să și-o creeze. Atât timp cât nu le face rău direct, că dacă nu mai mănânci deloc în speranța că slăbești, n-o să te las în pace.
  2. Să mă țin de planurile mele. 1>0. Fiecare decizie pe care o iau să mă ajute pe mine din viitor. Dacă un somn bun azi mă ajută mâine să fiu productivă, voi face asta. Și o să supraviețuiesc miștourilor. Și-apoi, poate e și ăsta un mod de filtrare a oamenilor din viețile noastre:)

Fii prietenul pe care ți l-ai dori în viața asta.

Photo by S O C I A L . C U T

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.