Un actor care să vorbească despre onestitate, asta trebuie văzut. Vlad Ivanov, un actor care e cunoscut mai degrabă prin rolurile negative din filme, vorbește cu căldură despre ce înseamnă să fii actor și unde intervine onestitatea.

Ce mi-a plăcut (și la ce am sperat) a fost că tema Onestitate a fost abordată din perspectivă personală, internalizată. Adică întâi trebuie să fim onești cu noi înșine și să fim împăcați cu asta, chiar dacă nu cei din jur preferă să zâmbească (și să aplaude un spectacol prost) când nu sunt complet mulțumiți.

Iată un gând de rumegat pentru weekend: câte dintre acțiunile noastre sunt oneste? Câte complimente oferim pentru că asta apreciem sau pentru că așa e frumos? Cât de mult ne amăgim că ceea ce facem ne place sau suntem pasionați cu ce facem?

Creative Mornings este o serie de evenimente în câteva zeci de orașe, discuții lunare sub o temă dată (onestitate de data aceasta). În București au în fiecare ultimă vineri, se mai întâmplă la Cluj Napoca, Iași, Timișoara.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.