Breaking Bad este un serial american produs între 2008-2013, care are 9.5 pe IMDB. Este probabil unul dintre serialele preferate a multor oameni, imaginea cu Mr. White devenind un simbol popular. Profesorul de chimie, diagnosticat cu cancer, care începe aventura vieții sale, alături de un fost elev. Se apucă de produs metamfetamină.

Am evitat serialul cât am fost puștoaică, l-am urmărit abia pe la începutul anului. My better half tot îmi spunea ce serial bun este, așa că am dat play. Ca tânăr adult, nu mai e așa de wow. Acțiunea este slow, lucrurile nu sunt așa rapide – e un întreg episod despre prins o muscă! Pentru un serial cu droguri, avem parte de multe întrebări existențiale și probleme cu lanțuri de distribuție, decât pregătirea drogurilor și împușcături.

Zilele trecute Netflix a lansat continuarea (sau încheierea?) serialului Breaking Bad, care ne-a lăsat în coadă de pește. Ce s-a întâmplat cu Jesse Pinkman după ce a fugit? Ia de urmărește 2 ore să afli. Începutul a părut că duce într-o zonă de introspecție, cum l-a afectat faptul că a fost ținut captiv într-o groapă de beton. Deși sunt diverse indicii care ne fac să sperăm că revine la o viață normală, avem parte de destule împușcături și crime. Și puțin tras pe nas, fără nimic Blue Sky.

Eh, și pentru că am văzut și episoadele destul de recent, nu înțeleg de ce lumea se așteapta la mai multă acțiune și mai multe droguri. Poate că-și amintesc de cât de bad ass era filmul când au crescut ei, pentru ei de-atunci. Acum, mie mi s-a părut o continuare naturală, în aceeași linie a serialului. Și-un final care ne confirmă că tipul a fost afectat emoțional de tot ce i s-a întâmplat.

Mai jos, hai să-l revedem pe Bogdan, poate vi se face dor de primul sezon:

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.