Care este țelul tău, obiectivul tău pentru următorii ani? Și cum leagă ei toate componentele vieții tale (carieră, familie, viață personală)? 

Să-ți spun ce mi-a venit să scriu despre asta: mi-am dat seama că generațiile din urmă tindeau către o familie, o casă (a lor), o mașină, un televizor, o vacanță pe an la mare. Mulți din generația mea însă nu mai au aceleași planuri. Nu se mai gândesc că la 30 de ani vor să își cumpere o mașină. Asta poate veni și de la creșterea consumerismului și lipsa de perspectivă pe termen lung, I guess. Am observat că sunt mai mulți care-și iau rate pe zeci de ani și își continuă stilul de viață prețios (da, să bei cafea doar de la Starbucks când ai rate și la iPhone, te face un prețios).

Anyway, divaghez. Chiar întreb serios: cei care aveți în jur de 25 de ani, unde credeți că vă va prinde vârsta de 35? În aceeași companie, dar într-un birou mai mare? Pe drum de la școala copilului? Escaladând munții Everest?

Orice răspuns este corect, doar mă chinuie curiozitatea.

Înțeleg de ce spun cei mai bătrâni că era mai bine înainte de 90 – toată viața ți-era deja aranjată, nu trebuia să-ți chinui gândurile așa de mult cu probleme din astea.

Share Button

2 Comments

Eliza · March 25, 2017 at 5:37 pm

Hopefully cu o cariera care merge bine, planuind nasterea primului copil 🙂
Sa detin o casa nu este ceva obligatoriu. Daca este sa dau plan detaliat, as adauga cateva cursuri de dezvoltare personala si inca 2 limbi la cel putin nivel intermediar.

    Gabriela · March 27, 2017 at 10:44 pm

    Sper să reușești să echilibrezi dezvoltarea personală cu partea casnică ^_^

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.