Pe drumul de la aeroport spre oraș, înțelegi de ce orașul poartă numele de „palmas”. Sunt palmieri peste tot. Pe mijlocul drumului între benzile de circulație. Pe falezele largi de pe marginea mării. Las Palmas este orașul „capitală” din insula Gran Canaria. Este amplasat în nord estul insulei și adună cea mai mare densitate de populație, atât localnici cât și străini.

Este un oraș pe dealuri, foarte cosmopolit. Aici vei găsi clădiri înalte de birouri și foarte multe mașini. De asemenea, orașul este mărginit pe o parte și pe alta de ocean. Sunt plaje largi de nisip pe care poți juca volei în zone dedicate și faleze la fel de largi unde să faci plimbarea de seară.

Dacă ajungi în Las Palmas, îți recomand acest 5 activități care să-ți facă excursia de neuitat.

  1. O vizită la Acvariu Poema del Mar
  2. Un apus pe isleta
  3. O cină într-un bodegon
  4. Plimbare în Vegueta, centrul vechi cu Casa de Colon și vizită în turnul catedralei
  5. Participă la carnavalul din februarie. Iar dacă nu îl prinzi, mergi la Casa lui Columb, papagalii sunt o surpriză extra simpatică.
Share Button

1 Comment

Peakcrave · March 4, 2024 at 1:12 pm

Ce frumos sună această descriere a orașului Las Palmas! Palmierii care te întâmpină pe drumul spre oraș creează o atmosferă tropicală și relaxantă. Este minunat să știi că acest oraș vibrant este un amestec de culturi și influențe, fiind un loc cosmopolit unde se întâlnesc oameni din toate colțurile lumii. Imaginea de clădiri înalte de birouri și mașini care se îmbină cu plajele largi și falezele oceanului este una impresionantă și arată diversitatea peisajului urban. Cu siguranță, Las Palmas este un loc pe care mulți ar dori să-l viziteze pentru a se bucura de farmecul său și de atmosfera relaxată și prietenoasă. ️

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.