Când spui de locuri exotice, cei mai mulți români se gândesc la plaje cu nisip roz și apa turcoaz (ha, fix precum culorile anului 2016!), unde să bea un cocktail direct dintr-o nucă de cocos. Well, that sounds a bit boring pentru mine, o vacanță într-un loc exotic ar însemna si:

Înotat cu broaștele țestoase în Galapagos

Acolo își au originea broaștele țestoase de pământ, acelea imense. Acestea sunt ierbivore, deci nu trebuie să îți fie teamă să pățești ceva.

Descoperirea instagrammabilului Tokyo

Se spune că Tokyo este raiul hipsterilor. Sunt cluburi de karaoke la mișto, locuri unde ți se aduce mâncarea într-o farfurie specială pentru instagram și nimeni nu te va luă la mișto că vei scoate telefonul să pozezi tot ce prinzi.

Photo credit: Depositphotos

Să iau parte la o ceremonie shamanica din Columbia

Turismul cu ayahuasca a început să prindă și în Europa. Sunt tot mai mulți teribiliști tineri care rezervă un ghid, se duc în inimă pădurilor columbiene și încearcă drogul care le deschide mintea. Recunosc, am niște rețineri în a-l încerca, însă sunt curioasă să văd cum sunt ceremoniile shamanice ale indigenilor din America Latină.

Imagini pentru shaman columbia
Safari în Kenya

Ok, avem soare și căldură în Africa, dar pericolul dintr-o experiență safari îți ridica nivelul de adrenalină la cer. Animale pe care noi le-am văzut în desene animate și păreau drăgălașe, în realitate vor fi mai “adevărate” și periculoase decât ne imaginăm.

Imagini pentru safari kenya

Să îngrijesc urși panda în China

Vorbim de urși panda, cei mai cute și non-rasiste ființe de pe planetă asta (sunt albi, negri și asiatici în același timp :D), da? Nu cred că ai rezistă nici tu la o îmbrățișare din asta, so don’t judge. Hai, ne înscriem că voluntari?

Nat Geo Wild panda falling rolling roll

Da, recunosc că sunt o hipsterita căreia nu-i place să meargă în călătorii în care ar merge toată lumea   😀

Temă de lucru de la Școala Flanco, #travelpesteasteptari cu Răzvan Pascu, listă cu călătorii pe bune pentru mine.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.