Adica nu chiar sfarsit. Eu nu cred in sfarsit, ci in schimbare. Gen ‘nimic nu se pierde, totul se transforma’. Ultima saptamana a fost ciudata. Si pentru mine si pentru prieteni de-ai mei.

Desi weekendul trecut anunta o saptamana minunata, duminica seara ceva dureros ne-a lovit pe toti. Unul dintre noi a trecut in partea cealalta..in a 2a parte a circuitului..in Lumea Mortii. Fara dorinta de a fi morbida or smth like that, vreau sa scriu cateva lucruri despre Edy Bunu..auzisem de el din clasa a 8a..era coleg cu un prieten..se spunea ca e mai nebun ca stie sa se distreze mereu si cu oricine..l-am descoperit anul trecut..era cu adevarat altfel decat ceilalti..plin de viata..iti aducea zambetul pe buze in orice situatie..in ciuda aparentei de copil ce o lasa..s-a dovedit mult mai deep down in gandire…
E foarte ciudat sa vorbesti si sa scrii despre un om la trecut. Eu nu cred ca moartea e sfarsitul vietii, ci o continuare a ei in Lumea Cealalta. Cu totii ajungem acolo o data si o data. RIP Edurd Bunu!

Un alt sfarsit e sfarsitu’ clasei a 10a. Am mai crescut putin. Acu’ ‘estem’ a 11a. Timpul trece intr-adevar. Zilele trecute m-am intalnit cu un fost coleg din generala..si ne-amintem de diferite prostii facute acolo..poate ca nu le-am simtit atat de mult lipsa pentru ca multi suntem in aceeasi clasa, in acelasi liceu. Insa mai sunt altii si prin alte parti. Si mi-e dor de nebuniile puerile facute atunci, care nu se soldau decat cu o morala, si nu cu puncte scazute la purtare si atentionari trimise la domiciliu.
Probabil la fel voi spune si peste vreo 4-5 ani despre liceu. Incerc sa profit de fiecare clipa din aceasta perioada, sa am de ce-mi aminti.

Insaaaa..a inceput vacanta..sa vedem ce-o sa fie in urmatoarele 3 luni.

Sfarsit. Sfarsit? Nu sfarsit..trecerea catre altceva…

-SE VREA ALTCEVA INSA POATE E LA FEL-

Share Button

1 Comment

Gabytzzuka · June 14, 2009 at 8:49 pm

Ooodaaa…si cand eram in generala ne stresam de absente…doar ca atunci eram creduli si nu stiam k e doar vrajeala…acum e o diferenta…in functie de diriginte,cateodata chiar se scade nota…ori doar esti asa oleak avertizat:)))….noi suntem asa stresati acum…mai tarziu o sa ne aducem cu placere aminte…sa incercam sa ne bucuram mai mult..ca nu se stie cand se termina totul…

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.