Coperți textile pentru cărți și agende

Books Huggers, așa cum îi zice și în engleză, adună îmbrățișări pentru cărți. Coperta textilă este soluția pentru protejarea cărților – de ochi curioși și de neîndemânarea mea – într-un mod sustenabil. Recunosc că nu mi-au plăcut niciodată coperțile din plastic pe care le foloseam în școală.

Coperțica și Coperțel

Lucrez cu materiale textile upcycled (refolosite), le dau o viață nouă în forma unei coperți de carte. Am stocuri fixe și pe măsură ce acestea se consumă, dau drumul la noi modele.

Colecția Coperțica este o husă clasică ce îmbracă coperta unei cărți sau agende. Dimensiunile croiului sunt în funcție de dimensiunea media a cărților din biblioteca mea: 19cm x 24cm (doar la modelul colorat) sau 21cm x 30cm. Poate proteja cu ușurință și cărți mai mici.

Colecția Coperțel include huse de tip săculeț, care protejează atât cărțile, cât și orice ebook reader. Sau agenda și kindle-ul. Sau ce vrei tu. Dimensiunea este de 22cm x 14cm. Acest model este dintr-un material moale, plăcut la atingere. Închiderea este de tip arici sau cu nasture.

Dacă vrei să vezi cum sunt folosite produsele Books Huggers, urmărește proiectul pe instagram @books.huggers sau pe facebook Books Huggers.

Cum comand o copertă?

Poți da comandă de o copertă textilă BooksHuggers pe Breslo, plata se face automat prin sistemul lor, iar eu vă trimit coletul direct. Costă 60 lei + transport.

Dacă vrei să dai comanda la mine direct, poți scrie pe instagram sau pe email la books.huggers (at) gmail (punct) com. Costă 45 lei + transport.

Dacă-mi scrii mie direct, aceștia sunt pașii de comandă:
📍 alegi modelul rapid, pentru că e nr. limitat de produse
📩 ne trimiți mesaj cu ce-ți dorești și adresa ta
🚲 stabilim împreună cea mai bună metodă de livrare
💸 facem totalul și completezi tranzacția
💌 comanda e pe drum spre tine
📕 cărțile tale sunt protejate

Scrie-ne pentru orice întrebare sau recomandă-ne cuiva care iubește cărțile.

#BooksHuggers