Subscription box – pachete lunare în România

Subscription box este cea mai bună idee de consumerism adaptată oamenilor comozi. Funcționează precum abonamentul la ziar – plătești o dată și primești periodic bunătățile.

Cred că cel mai cunoscut proiect de gen de pe la noi este Native Box: mixuri cu fructe uscate, semințe, nuci, și alte bunătăți sănătoase îți sunt livrate periodic, ca să scapi de sugar rush-ul de la 4. Au diverse abonamente, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Detalii aici. Îi recomand și personal, au niște pachete delicioase!

Zilele astea am descoperit la Ariel pachetul de ilustrații al Mirunei: conține desene, stickere, un prin înrămat și ceva surpriză. Este preț fix de 29.99$ și ajunge lunar la tine acasă. Detalii aici.

Am auzit și că >Wineful s-ar putea să treacă pe pachete periodice, deocamdată îți vin o singură dată pe comandă.


Mă gândeam să fac un pachet din ăsta lunar pentru posesorii de animale, că știu cum e să merg periodic la petshop la cumpărături. Iar eu am 2 broaște țestoase, cred că cei care cumpără mâncare de câini cu sacii se vor simți și mai bine. Mă mai gândesc.


Până atunci, uite aici inspirație cu alte pachete lunare de prin lume și zi-mi și mie dacă mai știi de alte subscription boxes de la noi. Also, tu ce ai vrea să primești lunar?

Photo by Kristina Balić on Unsplash, edited in Canva

Share Button

5 thoughts on “Subscription box – pachete lunare în România

  1. Eliza

    Eu as vrea sa primesc lunar deodorant, crema de corp, sampon si balsam. Mi-ar placea sa primesc in fiecare sezon cate unul doua balsamuri de buze si cate un elastic bun de par.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *