Nu a mai venit un articol din seria asta de ceva vreme, studiile zic că temperatura ridicată crește gradul de irascibilitate, iar în tramvai au fost azi 40 de grade. să vedem:

  1. fan curier – au vrut să fie un brand cool și au postat pe facebook o porcărioară în care iau la mișto papucii cu blană. nu că i-aș simpatiza, DAR: 1. nu e prea frumos să faci asta când te bazezi pe prostioarele pe care și le iau fetele de pe net 2. nu e grija ta ce-mi comand eu 3. distragi atenția clienților de la plângerile față de curieri. +1 bonus: e de porc să spui că-s nașpa curierii de la fan curieri și apoi să dai share postării amuzat.
  2. ”unde ai făcut poza asta?” de pe instagram. e ceva în aer în ultima vreme, nu știu. oamenii văd o poză cu un copac și vor să afle unde e copacul. să meargă și ei fix acolo să facă o poză la fel și să o posteze cu aceleași hashtaguri eventual. ne iau mințile pozele astea, nu mai putem vedea lumea din jurul nostru decât virtual.
  3. răutățile gratuite – oh trust me, I’ve been there. dar mi-a trecut o dată cu pubertatea. dacă te întreb cât e ceasul și fie îmi zici de unde plm să știu n-ai telefon fie dai numai în miștouri gratuite, du-te de cântă la altă masă. îmi lucrez zilnic zenul și nu irosesc atâta muncă gratuit.
  4. săracii. minoritățile. simțitul vinovat. nu mai pot citi un articol că mă simt vinovată pentru ceva. jurnaliștilor, ați început să scrieți numai telenovele la sentiment. lasă-mă să muncesc și să mă simt bine cu viața mea dacă vrei să-ți cumpăr ziarul și să nu dau toți banii la săraci.
  5.  socio-politic – Guvernul unei întregi țări pică pentru că cineva nu-și ia destui bani, într-un timp suficient de scurt. O Fucking țară stă la cheremul unui nea cutare care se pișă pe toți contribuabilii și pe companii, și-apoi îi pune să-l și plătească pentru asta, solidar vorbind.

Vara abia a început, ne așteaptă 2 luni toride.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.