Când crești într-un oraș mic, deseori ți se pare că viața celor care trăiesc în orașe mari ar fi mai cool decât a ta. Sau cel puțin așa mi se părea mie când eram în liceu și abia așteptam să plec la facultate. Poate că de aceea mă și încurcam cu o groază de activități, printre care și artele marțiale.

Ei bine, în perioada în care mergeam la antrenamente l-am cunoscut și pe Flo. Florentin Hriscu. Prof de sport în acte. Instructor de dans la Tecuci în fiecare zi. Youtuber întotdeauna. Și despre ultima parte vreau eu să vă povestesc.

Deci Flo a început să posteze clipuri pe youtube acum vreo 3 ani. L-am văzut atunci și apoi l-am mai urmărit din sporadic. Vara asta am dat de canalul lui iarăși. Avea vreo 40.000 de subscriberi când ne-am întâlnit, la sfârșitul lui august. Acum, la începutul lui noiembrie, are aproape 130.000 de abonați. Cei mai mulți dintre cei care-l urmăresc sunt copii, însă sunt și mulți tineri de vârsta lui (are 23 de ani) sau chiar părinți, which is really cool.

A făcut facultatea de sport, iar acum este instructor de dans la Tecuci și la Liești, o comună din apropiere. Are o pasiune imensă pentru street dance și îi inspiră în direcția aceasta și pe copiii care-i frecventează antrenamentele. Este super entuziasmat, este mulțumit cu ce face și spune că nu ar lăsa Tecuciul pentru vreo iluzie de oraș mare. Motto-ul lui este “pace și iubire”, iar în fiecare filmuleț urmărește să împărtășească un mesaj, să nu fie doar un daily vlog despre el.

În plus, o chestie pe care o respect, e că Florentin șterge comentariile negative de hate/trolling pentru că a observat că mesajele sunt foarte dure, iar utilizatorii încep să se certe și să se înjure între ei, ceva ce nu se prea pupă cu mottoul lui.

Ok, s-ar putea să-l țineți minte pe Florentin și drept puștiul pe care l-a pupat Mihaela Rădulescu la Românii Au Talent.

Da, mai are și campanii de promovare, însă cele mai multe sunt pe barter, chiar cu parteneri din afară. Primește tot felul de lucruri în teste și apoi le include în filmulețe, într-un mod destul de autentic, fără să abereze cu alte bazaconii 🙂

Am ales să scriu despre Florentin pentru că e un tip super simplu și simpatic, plin de energie, care și-a creat o super comunitate acasă și mi-aș dori să știe mai multă lume de el. Nu uitați să-i dați subscribe!

catedrala-tecuci

Da, am urcat parțial ilegal pe Moldova, fix cum făceam în liceu.

Dă-mi follow pe snapchat! Scanează codul din dreapta sau caută ”gabrielavinia” 💛👻

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.