După ce prietenii mei au început să recunoască timid că urmăresc reality-shows de la tv (Bravo, ai stil!, Insula iubirii, Gospodar fără pereche, etc.), așa că am dat un search pe YouTube fix când s-a întâmplat să înceapă sezonul 3 din Bravo, ai stil! Și ghici ce, îmi place.

Urmăresc emisiunea Bravo, ai stil! pe canalul de YouTube KanalD (respect pentru ei că distribuie la liber conținutul și în online) pentru că învăț și eu ceva despre haine și cum să le port. Spre exemplu, că o rochie fără mâneci cere mănuși pentru a te mai acoperi. Că produsele din lac trebuie să fie protejate de celelalte produse pentru că fură culoarea și se pătează. Și tot așa. Plus inspirație pentru ținute și cum să combin lucrurile.

Îmi plac jurații, mai ales de Iulia Albu și Maurice Munteanu, care vin cu sugestii utile despre cum să porți anumite ținute și cum să le îmbunătățești, plus lucruri despre modă și istoria modei cărora eu nu le dau atenție direct. Mi-ar plăcea totuși ca participantele să nu mai plece cu povestea în Africa și New York, ci să aibă situații mai ”pe bune”.

Nu am o concurentă preferată, doar Beatrice mi se pare că vrea să compenseze tinerețea pierdută prin gura mare și comentarii nepotrivite haha.

Da măi, voiam să zic doar să nu ne mai luăm așa de mult în serios că noi nu ne uităm la tv, că nu știi ce găsești și ce te surprinde :))

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.