O întâlnire reușită cu buget limitat

Perioada asta a fost teribilă pentru bărbați, sunt convinsă de asta. De fapt, cam tot anul poți auzi prin jur bărbați care se plâng de cât de mulți bani cheltuiesc pe întâlniri. Aparent, nu doar la bărbați trece dragostea prin stomac, ci și la femei. Iar eu pot confirma asta, nu vreți să vedeți o femeie flămândă :))

Îmi povestea la un moment dat un prieten că ieșise cu o tipă de care-i plăcea super mult. Prima întâlnire, loc fancy, să o impresioneze, ăfcors. Numai că tipa nu prea a ezitat la comanda de mâncare sau de băutură. Sigur, n-a fost vită argentiniană comandată, dar nici prietenul nu era de mult timp în câmpul muncii. Colac peste pupăză, nu au trecut de 3 întâlniri, așa că prietenul respectiv a mâncat pufuleți și sticksuri restul lunii :))

Dacă ești la început de relație (sau e chiar prima întâlnire) și nu poți să discuți deschis treaba cu banii, și vrei totuși să impresionezi, pregătește-te oleacă. Caută un restaurant hipsterish sau mai de Doamne ajută, sună pentru rezervare și menționează că e pe buget toată treaba. Deci dacă tipa cere vită argentiniană, ospătarul o să sugereze altceva, că știe că nu-și primește banii pe aia :))

O altă sugestie este să mergi la un restaurant all you can eat, unde e cu buget stabilit. Mă bucuram zilele trecute pe facebook că se deschide un restaurant de genul și în București. Am fost la Restaurantul Asiatic zilele trecute, am mâncat bine și am plecat fericită. Bucătăria asiatică este încă destul de exotică pentru noi, așa că sigur reușești să lași o impresie bună. Prețurile sunt decente (29 lei prânz, 69 lei seară/weekend + băuturi, care-s la fel de decente).

Sper că te-a ajutat articolul meu și că tipa o să te aprecieze și pentru altceva decât pentru banii tăi, deci mai ușor cu stresul 🙂

Dacă ai alte idei sau povești, lasă-le printr-un comentariu, să se bucure toată lumea de ele!

foto via picjumbo.com

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *