De Crăciunul trecut mi-am făcut 2  cadouri cu livrare întâziată – un abonament anual la DOR și un abonament de 4 zile la Electric Castle, iar acum vă voi scrie despre cel de-al doilea.

Auzisem de multe ori cât de minunată este experiența de 4 zile la Castelul Banffy de lângă Cluj-Napoca și cât de musai și neapărat este o astfel de experiență în viață. Așa că săptămâna viitoare aterizez în Ardeal, mă văd cu câțiva oameni faini și ascult muzică mișto pe lângă un castel. După cum vedeți, n-am așteptări prea mari. Festivalurile de muzică nu sunt preferatele mele, presupun prea mult efort și mi se pare prea obositoare apoi. N-am mai fost la un festival de pe la Greenfestul din 2009, în rest numai câte un concert pe ici-colo.
Acum urmează întrebările existențiale: ar trebui să-mi fac o listă cu cei pe care trebuie sa-i văd? să fac un research pe youtube și să ascult muzica tuturor celor care vin, să știu despre ce e vorba?  și mai ales – cu ce pisici trebuie să mă îmbrac? E hippie-fancy așa cum a fost la Coachella? coachella1Anyway, lăsând asta la o parte, ca să vedeți cum se leagă lucrurile frumoase, Banca Transilvania, a cărei clientă sunt, e sponsor al evenimentului, a anunțat că plata în cadrul festivalului se va face prin niște carduri, iar dacă le încarci de pe cardul BT, primești un bonus de 5%. How cool is that?BT ECÎn concluzie, nu știu cum va fi la Electric Castle anul ăsta, știu sigur că o să fie diferit față de concertele la care am fost până acum și va fi ok. Nu am așteptări uriașe, deci s-ar putea să revin în capitală cu puțină energie pozitivă. Măcar de la oamenii dragi cu care mă întâlnesc.Dacă aveți sfaturi pentru mine, le primesc cu dragă inimă. Și invitațiile la un pahar de vorbă în Cluj la fel 🙂

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.