blogmeet flls

de la Andra Porumbeanu

Aseară am avut prima ediție a întâlnirii scriitorilor pe blog de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Aș fi scris despre ea aseară, însă, ca un făcut, am avut probleme cu hosting-ul și i-am zis numai de bine wordpress-ului.

Acum recunosc că eram puțin emoționată legat de acest eveniment, însă m-am bazat mult pe Olivian, care a venit pregătit cu un test despre tiparele bloggerilor. Mie mi-a ieșit Ms. Știe-Tot 😀

Îmi pare rău că nu au avut curaj să vină mai mulți studenți, pentru că nu s-au discutat lucruri super-profi și nu s-a vorbit în jargon. Sper ca postările noastre să îi convingă să vină la edițiile următoare.

Mă bucur că am descoperit câte ceva din fiecare, că i-am cunoscut și am aflat ce-i face pe ei să scrie. O listă cu toată lumea găsiți la Oli pe blorg, mă bucur că Radu s-a hotărât să vină și ne-a mai dat câteva sfaturi utile și dacă sunteți de la FLLS și aveți blog, dați join în acest grup.

Share Button

4 Comments

Olivian Stiuler · March 28, 2013 at 11:55 pm

Vai, l-am uitat pe Radu în listă :D!

  gabriela · March 28, 2013 at 11:55 pm

  yeap 😛

   Olivian · March 29, 2013 at 12:00 am

   am reparat. Tu de ce nu ai si link pentru comentarii ? Nu e bine pt bloggeri, cum pot da eu click pe blogul cuiva daca comenteaza frumos aici ?

    gabriela · March 29, 2013 at 12:01 am

    știu, mi s-a mai atras atenția, este în curs de rezolvare și asta 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.