Asculta mai multe audio Muzica

Concertul de aseara (21-03-10) a celor de la Mandinga, Historia de un amor m-a innebunit. Am avut norocul sa ii vad si la Greenfest, si deja eram crazy-in-love dupa cubanezi (mai ales El Nino:D).

Concert de aseara mi-a placut pentru ca a fost mai mult decat un concert, ei cantand piese ce caracterizeaza perioada anilor ’50- prezent ce au ilustrat tema iubirii. Aceste piese care mie mi-au dat un chef nebun de dans, mai ales cand ii vedeam si pe dansatori. Era un tip, pana in 20 de ani care se misca wooow. Asta mi-a placut mult la dansatori, ca au fost foarte misto si la salsa, si la stret dance, si la hora. Mi-a mai placut momentul din spectacol cand sala a fost impartita in 3, publicul trebuind sa bata din niste bete pe un anumit ritm. Greeeu a fost pana s-au prins toti. Mi-a placut si cum a vorbit Mihaela Radulescu (si cum arata…), cum a transmis prin cuvinte ce inseamna dragostea, el amor

Concertul de aseara nu mi-a placut din cauza celor din sala. Din cele aprox. 3000 de persoane care au venit, nu cred ca 100 au dansat. Au stat numa’ cu fundul pe scaun, la sfarsit abia au binevoit sa se ridice. Erau la un concert, nu asta se face la un concert.. nu se danseaza, nu se canta?! Publicul era relativ tanar, media varstei a fost, sa spun, 30 de ani.

All in all, a fost un concert-spectacol foarte reusit, pasiunea pe care o pun cei de la Mandinga in muzica lor lasa urme.

P.S.- Din pacate nu am putut intra cu aparatul foto, am facut cateva cu 6300-le sor’mii, le incarc cand mi le trimite.
P.P.S.- Si si si, i-am mai vazut si pe Daaani, si pe Horia Brenciuuu, si pe Marian Duta (parca, sor’mea zice ca e personaj monden).

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.